1 день
виїзд зі Львова (08:00) – Чинадієво (екскурсія замком Сент-Міклош) – Мукачево (обід) – Косино (купання в термальному басейні) – Берегівське вулканічне низькогір’я (дегустація вин) – Берегівський р-н (поселення в садибах сільського туризму о 21:00, вечеря).
2 день
сніданок і виїзд (08:00) – Ужгород (екскурсія містом, замком та обід) – Лумшори (купання в чанах) – Львів (повернення о 23:30).
________________________________________________________________________________________________________________________________________Проживання:
Затишні садиби сільського туризму Берегівського району, номери: 2-х і 3-х місні з вигодами на коридорі.
У вартість ВХОДИТЬ:
– проїзд комфортабельним автобусом єврокласу,
– проживання,
– супровід гіда-екскурсовода,
– екскурсійне обслуговування на туристичних об’єктах,
– страхування на час подорожі.
У вартість НЕ ВХОДИТЬ і додатково оплачується:
– вхідні квитки в туристичні об’єкти,
– харчування,
– дегустація вина.
Вартість вхідних квитків:
– замок “Сент-Міклош”: добровільна пожертва;
– термальний басейн “Косино”: загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 450 грн., діти зростом до 150 см. – безкоштовно;
– дегустація вин: 60 грн./особа, екскурсія без споживання вина – 30 грн./особа;
– відвідання веселого ресторану “Деца у нотаря”: загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 5 грн., діти до 120 см. – безкоштовно;
– Ужгородський замок: загальний, пенсійний – 50 грн., студентський – 40 грн., учнівський – 20 грн.;
– купання в чанах з мінеральною водою в с. Лумшори: загальний, пенсійний, студентський, учнівський – 140 грн., діти до 12 років – 90 грн.
Харчування:
Сніданок 1-го дня – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час стоянок.
Обід 1-го дня – у Чинадієві, кафе “Вулик”, та складається з страв лемківсько-мукачівської кухні: салат “Овочеве асорті”, “Підбивані лопатки” (зупа із шпарагівки підбита сметаною), картопляне пюре з шишками в грибному соусі, компот, хліб. Вартість – 95 грн./особа.
Вечеря 1-го дня – у готелі після поселення, складається з страв угорської національної кухні: бограч-гуляш, діско-перкельт (тушене свиняче м’ясо), торгоня (домашні макарони особливого приготування), солодощі, вино/палинка, компот. Вартість – 95 грн./особа.
Сніданок 2-го дня – у готелі, пропоноване меню: ковбаса, сир, бундашкенье (схоже на грінки), масло, хліб, кава/чай. Вартість – 60 грн./особа.
Обід 2-го дня – в Ужгороді, кафе “Chester”. Меню: суп-левеш, рис з овочами, лоці печене, салат “Полонинський” (помідор, огірок, капуста), компот, хліб. Вартість – 100 грн./особа.
____________________________________________________________________________________________________________________________________
Увага! Тур проводиться з дотриманням рекомендацій МОЗ щодо обмежень через коронавірус (COVID-19).
*оплата в гривнях по внутрішньому курсу туроператора, ціни вказані у іноземній валюті лише з інформаційною метою і до реклами не відносяться. Комерційний курс уточнюйте у менеджерів!
**ціна залежить від дати та місяця виїзду
Щоб отримати актуальну ціну на обрану дату – зателефонуйте.
Або оберіть дату та натисніть замовити. Менеджер з Вами зв’яжеться та надасть всю інформацію.